ga('send', 'social', 'Twitter', 'like', 'https://twitter.com/FootpathofLife'); ga('send', 'social', 'Youtube', 'like', 'https://www.youtube.com/channel/UCvM_KH22HGab73HeRmUKgxA');
top of page

PERSONVERN

24.05.2018

Følgende databeskyttelseserklæring gjelder for bruken av vårt netttilbud [www.treesofmemory.com] (heretter kalt "nettstedet").

Vi legger stor vekt på databeskyttelse. Innsamlingen og behandlingen av dine personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende databeskyttelsesforskrifter, spesielt den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).

1. Kontroller

Ansvarlig for innsamling, behandling og bruk av dine personopplysninger i henhold til Art. 4 nr. 7 DSGVO

[Mario Dieringer, Ernst-Lusdwig-Str. 25, 55435 Gau-Algesheim, info@treesofmemory.com , Tlf 017658880435]

Hvis du ønsker å protestere mot innsamling, behandling eller bruk av dataene dine av oss i henhold til disse databeskyttelsesforskriftene, enten som helhet eller for individuelle tiltak, kan du rette innsigelsen til den ansvarlige.

Du kan lagre og skrive ut denne databeskyttelseserklæringen når som helst.

2. Generelle formål med behandlingen

Vi bruker personopplysninger med det formål å drive nettstedet og i forbindelse med trebestillingene, samt i sammenheng med donasjonskvitteringen for å kunne utstede og sende dem. 

3. Hvilke data vi bruker og hvorfor

3.1 Hosting

Hostingtjenestene vi bruker tjener til å tilby følgende tjenester: infrastruktur- og plattformtjenester, datakapasitet, lagringsplass og databasetjenester, sikkerhetstjenester og tekniske vedlikeholdstjenester som vi bruker for å drifte nettstedet.

Ved å gjøre dette behandler vi eller vår vertsleverandør lagerdata, kontaktdata, innholdsdata, kontraktsdata, bruksdata, meta- og kommunikasjonsdata fra kunder, interesserte parter og besøkende på denne nettsiden på grunnlag av våre legitime interesser i å lage nettstedet vårt tilgjengelig effektivt og sikkert i samsvar med artikkel 6 paragraf 1 punkt 1 f) GDPR sammen med artikkel 28 GDPR.

3.2 Tilgang til data

Vi samler inn informasjon om deg når du bruker denne nettsiden. Vi samler automatisk inn informasjon om din bruksatferd og din interaksjon med oss og registrerer data om din datamaskin eller mobilenhet. Vi samler inn, lagrer og bruker data om hver tilgang til nettstedet vårt (såkalte serverloggfiler). Tilgangsdata inkluderer:

  • Navn og URL til den hentede filen

  • Dato og tidspunkt for henting

  • mengde data som overføres

  • Varsling om vellykket henting (HTTP-svarkode)

  • Nettlesertype og nettleserversjon

  • operativsystem

  • Referer-URL (dvs. den tidligere besøkte siden)

  • Nettsteder som brukerens system får tilgang til via nettstedet vårt

  • Internett-leverandøren til brukeren

  • IP-adresse og leverandøren som ber om

Vi bruker disse loggdataene uten tildeling til din person eller annen profilering for statistiske evalueringer med det formål drift, sikkerhet og optimalisering av nettstedet vårt, men også for anonym registrering av antall besøkende til nettstedet vårt (trafikk) og omfang og type av trafikk Bruk av nettsiden og tjenestene våre, også for faktureringsformål, for å måle antall klikk mottatt fra samarbeidspartnere. Denne informasjonen gjør oss i stand til å tilby personlig tilpasset og stedsbasert innhold, og analysere trafikk, feilsøke og feilsøke og forbedre tjenestene våre.

Dette er også vår legitime interesse i henhold til artikkel 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR.

Vi forbeholder oss retten til i ettertid å kontrollere loggdataene dersom det er berettiget mistanke om ulovlig bruk basert på spesifikke indikasjoner. Vi lagrer IP-adresser i loggfilene i en begrenset periode dersom dette er nødvendig av sikkerhetshensyn eller for levering av en tjeneste eller fakturering av en tjeneste, f.eks. B. hvis du bruker et av våre tilbud. Etter å ha avbrutt bestillingsprosessen eller etter mottak av betaling, sletter vi IP-adressen hvis den ikke lenger er nødvendig av sikkerhetshensyn. Vi lagrer også IP-adresser dersom vi har en konkret mistanke om et straffbart forhold i forbindelse med bruk av nettsiden vår. Vi lagrer også datoen for ditt siste besøk som en del av kontoen din (f.eks. når du registrerer deg, logger inn, klikker på lenker osv.).

3.3 Informasjonskapsler

Vi bruker såkalte session cookies for å optimalisere nettsiden vår. En session cookie er en liten tekstfil som sendes av den respektive serveren når du besøker en nettside og lagres midlertidig på harddisken din. Denne filen inneholder som sådan en såkalt sesjons-ID, som ulike forespørsler fra din nettleser kan tilordnes til fellesøkten. Dette gjør at datamaskinen din blir gjenkjent når du kommer tilbake til nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene slettes etter at du lukker nettleseren. De tjener z. B. at du kan bruke handlekurvfunksjonen på tvers av flere sider.

I begrenset grad bruker vi også vedvarende informasjonskapsler (også små tekstfiler som er lagret på enheten din), som forblir på enheten din og gjør det mulig for oss å gjenkjenne nettleseren din ved neste besøk. Disse informasjonskapslene lagres på harddisken din og slettes automatisk etter en spesifisert tidsperiode. Levetiden deres er 1 måned til 10 år. Dette gjør oss i stand til å presentere vårt tilbud til deg på en mer brukervennlig, effektiv og sikker måte og for eksempel vise deg informasjon på nettstedet som er spesielt tilpasset dine interesser.

Vår legitime interesse i å bruke informasjonskapsler i samsvar med artikkel 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR er å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig, mer effektivt og sikrere.

Følgende data og informasjon lagres i informasjonskapslene:

  • login informasjon

  • språkinnstillinger

  • angitt søkeord

  • Informasjon om antall besøk på nettsiden vår og bruk av enkeltfunksjoner på nettsiden vår.

Når informasjonskapselen aktiveres, tildeles den et identifikasjonsnummer og dine personlige data tildeles ikke dette identifikasjonsnummeret. Ditt navn, din IP-adresse eller lignende data som gjør at informasjonskapselen kan tildeles deg, vil ikke bli plassert i informasjonskapselen. Basert på informasjonskapselteknologi mottar vi kun pseudonymisert informasjon, for eksempel om hvilke sider i butikken vår som ble besøkt, hvilke produkter som ble sett osv.

Du kan stille inn nettleseren din slik at du på forhånd er informert om innstillingen av informasjonskapsler og kan i enkelttilfeller bestemme om du utelukker aksept av informasjonskapsler for enkelte tilfeller eller generelt, eller at informasjonskapsler forhindres fullstendig. Dette kan begrense funksjonaliteten til nettstedet.
Du kan finne informasjon om hvordan du aktiverer og deaktiverer informasjonskapsler her: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform %3DDesktop&hl=de

3.4 Data for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser

Vi behandler personopplysninger som vi trenger for å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser, som navn, adresse, e-postadresse, fakturerings- og betalingsdata. Innsamling av disse dataene er nødvendig for inngåelse av kontrakten.

Dataene vil bli slettet etter at garantiperioder og lovpålagte oppbevaringsperioder er utløpt. Data knyttet til en brukerkonto (se nedenfor) vil alltid beholdes så lenge denne kontoen opprettholdes.

Det juridiske grunnlaget for behandlingen av disse dataene er Art. 6 Paragraf 1 Setning 1 b) GDPR, fordi disse dataene er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser overfor deg.

3.5 Nyhetsbrev

For å registrere deg for nyhetsbrevet kreves dataene som ble bedt om i registreringsprosessen. Påmelding til nyhetsbrevet logges. Etter registrering vil du motta en melding på e-postadressen du oppga som ber deg bekrefte registreringen ("dobbelt påmelding"). Dette er nødvendig for at tredjeparter ikke skal kunne registrere seg med din e-postadresse.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til å motta nyhetsbrevet og dermed melde deg av nyhetsbrevet.

Vi lagrer registreringsdataene så lenge de er nødvendige for å sende nyhetsbrevet. Vi lagrer loggen over registreringen og leveringsadressen så lenge det var interesse i å bevise det opprinnelig gitte samtykket, vanligvis er dette foreldelsesfristene for sivile krav, dvs. maksimalt tre år._cc781905-5cde-3194-bb3b- 136bad5cf58d_

Det juridiske grunnlaget for å sende nyhetsbrevet er ditt samtykke i samsvar med artikkel 6 paragraf 1 punkt 1 a) sammen med artikkel 7 GDPR sammen med paragraf 7 paragraf 2 nr. 3 UWG. Det rettslige grunnlaget for å logge registreringen er vår legitime interesse i å bevise at utsendelsen ble utført med ditt samtykke.

Du kan når som helst kansellere registreringen uten å pådra deg andre kostnader enn overføringskostnadene i henhold til grunntakstene. En melding i tekstform til kontaktopplysningene gitt under punkt 1 (f.eks. e-post, faks, brev) er tilstrekkelig for dette. Du finner selvfølgelig også en avmeldingslenke i hvert nyhetsbrev.

3.6 E-postkontakt

Hvis du kontakter oss (for eksempel via kontaktskjema eller e-post), behandler vi opplysningene dine for å behandle forespørselen og i tilfelle det oppstår oppfølgingsspørsmål.

Hvis databehandlingen utføres for å utføre pre-kontraktuelle tiltak, som finner sted på din forespørsel, eller, hvis du allerede er vår kunde, for å utføre kontrakten, er det rettslige grunnlaget for denne databehandlingen Art 6 Para. 1 S. 1 b) DSGVO.

Vi behandler kun andre personopplysninger hvis du samtykker til det (Art. 6 Para. 1 S. 1 a) GDPR) eller vi har en legitim interesse i behandlingen av dataene dine (Art. 6 Para. 1 S. 1 f) GDPR ). En berettiget interesse ligger f.eks. B. svare på e-posten din.

4Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker såkalte «cookies», tekstfiler som lagres på din datamaskin og muliggjør en analyse av din bruk av nettsiden. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken av denne nettsiden av besøkende på nettstedet, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der.

Dette er også vår legitime interesse i henhold til artikkel 6 paragraf 1 setning 1 f) GDPR.

Google har underkastet seg Privacy Shield-avtalen som er inngått mellom EU og USA, og har blitt sertifisert. Som et resultat av dette forplikter Google seg til å overholde standardene og forskriftene i europeisk databeskyttelseslov. Du finner mer informasjon i oppføringen som er koblet til nedenfor: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active .

Vi har aktivert IP-anonymisering på denne nettsiden (anonymizeIp). Som et resultat vil imidlertid IP-adressen din bli forkortet på forhånd av Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På våre vegne vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å sammenstille rapporter om aktivitet på nettstedet og for å gi oss andre tjenester relatert til aktivitet på nettstedet og internettbruk.

IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren din tilsvarende; Vi vil imidlertid gjøre deg oppmerksom på at i dette tilfellet vil du, hvis det er aktuelt, ikke kunne bruke alle funksjonene på denne nettsiden fullt ut.

Du kan også forhindre at dataene som genereres av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) overføres til Google og behandlingen av disse dataene av Google ved å laste ned nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig under følgende lenke og installere :  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de .

Som et alternativ til nettleserplugin-modulen eller i nettlesere på mobile enheter, kan du klikke på følgende lenke for å angi en opt-out-informasjonskapsel som vil forhindre fremtidig gjenkjenning av Google Analytics på denne nettsiden (denne opt-out-informasjonskapselen fungerer bare i denne nettleseren og kun for dette domenet. Hvis du sletter informasjonskapslene i nettleseren din, må du klikke på denne lenken igjen): [ Deaktiver Google Analytics ]

 

5 lagringsperiode

Med mindre det er spesifikt oppgitt, lagrer vi kun personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som forfølges.

I noen tilfeller sørger lovgiver for lagring av personopplysninger, for eksempel i skatte- eller handelsrett. I disse tilfellene vil dataene kun bli lagret av oss for disse juridiske formålene, men ikke på annen måte behandlet og slettet etter den juridiske oppbevaringsperioden. 

5.1 Dine rettigheter som registrert

I henhold til gjeldende lover har du ulike rettigheter i forhold til dine personopplysninger. Hvis du ønsker å hevde disse rettighetene, vennligst send forespørselen din via e-post eller post til adressen oppgitt i seksjon 1, og identifiser deg tydelig.

Nedenfor finner du en oversikt over dine rettigheter.

5.2 Rett til bekreftelse og informasjon

Du har rett til klar informasjon om behandlingen av dine personopplysninger.

I detalj:

Du har rett til å motta bekreftelse fra oss når som helst på om personopplysninger knyttet til deg blir behandlet. Hvis dette er tilfelle, har du rett til å be om gratis informasjon fra oss om personopplysningene som er lagret om deg sammen med en kopi av disse opplysningene. I tillegg er det rett til følgende opplysninger:

  1. behandlingsformålene;

  2. kategoriene av personopplysninger som behandles;

  3. mottakerne eller kategoriene av mottakere som personopplysningene har blitt eller vil bli utlevert til, spesielt mottakere i tredjeland eller internasjonale organisasjoner;

  4. hvis mulig, den planlagte varigheten som personopplysningene vil bli lagret for eller, hvis dette ikke er mulig, kriteriene som brukes for å bestemme varigheten;

  5. eksistensen av en rett til retting eller sletting av personopplysningene om deg eller til begrensning av behandlingen av den ansvarlige eller rett til å protestere mot denne behandlingen;

  6. eksistensen av en rett til å klage til en tilsynsmyndighet;

  7. hvis personopplysningene ikke samles inn fra deg, all tilgjengelig informasjon om opprinnelsen til dataene;

  8. eksistensen av automatisert beslutningstaking inkludert profilering i henhold til  Art. 22  Abs. 1 og 4 GDPR og - i hvert fall i disse tilfellene - meningsfull informasjon om logikken som er involvert, samt omfanget og tiltenkte effekter av slik behandling for deg.

Hvis personopplysninger overføres til et tredjeland eller til en internasjonal organisasjon, har du rett til å bli informert om passende garantier i henhold til Art. 46 GDPR i forbindelse med overføringen.

5.3 Rett til retting

Du har rett til å be oss om å korrigere og om nødvendig komplettere dine personopplysninger.

I detalj:

Du har rett til å kreve at vi retter eventuelle uriktige personopplysninger om deg uten unødig opphold. Under hensyntagen til formålene med behandlingen har du rett til å be om utfylling av ufullstendige personopplysninger – også ved hjelp av en tilleggserklæring.

5.4 Rett til sletting ("retten til å bli glemt")

I en rekke tilfeller er vi forpliktet til å slette personopplysninger om deg.

I detalj:

I samsvar med Art. 17 (1) GDPR har du rett til å be om at vi sletter personopplysninger knyttet til deg umiddelbart, og vi er forpliktet til å slette personopplysninger umiddelbart dersom en av følgende årsaker gjelder:

  1. Personopplysningene er ikke lenger nødvendige for formålene de ble samlet inn eller på annen måte behandlet for.

  2. Du tilbakekaller samtykket ditt som behandlingen i henhold til  art. 6  para. 1 S. 1  a) GDPR or  Art. 9 _cc781905-5cde-bad3bcb.cde 2 a) GDPR og det er ikke annet rettslig grunnlag for behandling.

  3. I henhold til   art. 21  para. 1 DSGVO innsigelse mot behandlingen og det er ingen overordnede legitime grunner for behandlingen, eller du sender inn i henhold til  Art . 2 DSGVO innsigelse mot behandlingen.

  4. Personopplysningene er ulovlig behandlet.

  5. Sletting av personopplysningene er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse i henhold til unions- eller medlemsstatslovgivningen som vi er underlagt.

  6. Personopplysningene ble samlet inn i forhold til informasjonssamfunnstjenestene som tilbys i henhold til art. 8  para. 1 GDPR.

Hvis vi har offentliggjort personopplysningene og vi er forpliktet til å slette dem i samsvar med Art. 17 Para behandle data som du har bedt dem om å slette alle lenker til, eller kopier eller replikasjoner av, disse personopplysningene.

5.5 Rett til begrensning av behandling

I en rekke tilfeller har du rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger.

I detalj:

Du har rett til å be oss om å begrense behandlingen hvis ett av følgende vilkår er oppfylt:

  1. nøyaktigheten av personopplysningene bestrides av deg i en periode som gjør det mulig for oss å verifisere nøyaktigheten til personopplysningene,

  2. behandlingen er ulovlig og du har nektet sletting av personopplysningene og har i stedet bedt om at bruken av personopplysningene begrenses;

  3. vi trenger ikke lenger personopplysningene for behandlingsformål, men du trenger dataene for å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav, eller

  4. Du protesterer mot behandlingen i henhold til  art. 21  para. 1 GDPR, så lenge det ennå ikke er fastslått om de legitime årsakene til selskapet vårt oppveier dine.
     

5.6 Rett til dataportabilitet

Du har rett til å motta, overføre eller få oss til å overføre personopplysninger om deg i maskinlesbar form.

I detalj:

Du har rett til å motta personopplysningene om deg som du har gitt oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og du har rett til å overføre disse opplysningene til en annen ansvarlig uten hindring fra oss, forutsatt at

  1. behandlingen er basert på et samtykke i henhold til  art. 6  para. 1 S. 1 a) GDPR eller  Art. 9  Abs. 2 a) GDPR eller på en kontrakt i henhold til  Art. 6  Abs. 1 S. 1 b) GDPR er basert og

  2. behandlingen utføres ved hjelp av automatiserte prosedyrer.

Når du utøver din rett til dataportabilitet i henhold til paragraf 1, har du rett til å få personopplysningene overført direkte av oss til en annen ansvarlig, så langt dette er teknisk mulig.

5.7 Rett til å protestere

Du har rett til å protestere mot lovlig behandling av dine personopplysninger av oss dersom dette er basert på din spesielle situasjon og våre interesser i behandlingen ikke veier tyngre enn det.

I detalj:

Du har rett, av grunner som oppstår fra din spesielle situasjon, til enhver tid mot behandling av personopplysninger om deg, som er basert på   Art . 1 setning 1 e) eller f) GDPR å sende inn en innsigelse; dette gjelder også profilering basert på disse bestemmelsene. Vi behandler ikke lenger personopplysninger med mindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunner for behandling som veier tyngre enn dine interesser, rettigheter og friheter, eller behandlingen tjener til å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav.

Hvis personopplysninger behandles av oss for å drive direkte reklame, har du rett til når som helst å protestere mot behandlingen av personopplysninger om deg for formålet med slik reklame; dette gjelder også profilering i den grad det er knyttet til slik direkteannonsering.

Du har rett, av grunner som oppstår fra din spesielle situasjon, mot behandling av dine personopplysninger for vitenskapelige eller historiske forskningsformål eller for statistiske formål i henhold til  Art. 89 _cc781905-3194c781905-3194c -136bad5cf58d_Abs. 1 GDPR finner sted, med mindre behandlingen er nødvendig for å oppfylle en oppgave av allmenn interesse.

5.8 Automatiske avgjørelser inkludert profilering

Du har rett til ikke å bli underlagt en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling, inkludert profilering, som gir rettsvirkninger for deg eller på lignende måte påvirker deg i betydelig grad.

Automatisert beslutningstaking basert på personopplysningene som samles inn, finner ikke sted.

5.9 Rett til å trekke tilbake samtykke i henhold til databeskyttelsesloven

Du har rett til å tilbakekalle samtykke til behandling av personopplysninger når som helst.

5.10 Rett til å klage til en tilsynsmyndighet

Du har rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der du bor, jobber eller hvor den påståtte krenkelsen fant sted, hvis du mener at behandlingen av personopplysningene dine er ulovlig.

 

6 Datasikkerhet

Vi gjør vårt ytterste for å sikre sikkerheten til dine data innenfor rammen av gjeldende databeskyttelseslover og tekniske muligheter.

Dine personlige data vil bli overført kryptert med oss. Dette gjelder dine bestillinger og også for kundeinnloggingen. Vi bruker kodesystemet SSL (Secure Socket Layer), men vil påpeke at dataoverføring over Internett (f.eks. ved kommunikasjon på e-post) kan ha sikkerhetshull. En fullstendig beskyttelse av dataene mot tilgang fra tredjeparter er ikke mulig.

For å sikre dataene dine opprettholder vi tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak i henhold til Art. 32 GDPR, som vi til stadighet tilpasser til den nyeste teknologien.

Vi garanterer heller ikke at tilbudet vårt vil være tilgjengelig til bestemte tider; Feil, avbrudd eller feil kan ikke utelukkes. Serverne vi bruker blir regelmessig og nøye sikkerhetskopiert.

7 Overføring av data til tredjeparter, ingen dataoverføring til land utenfor EU

I prinsippet bruker vi kun personopplysningene dine i selskapet vårt.

Hvis og i den grad vi engasjerer tredjeparter for å oppfylle kontrakter (f.eks. logistikktjenesteleverandører), mottar de kun personopplysninger i den grad overføringen er nødvendig for den tilsvarende tjenesten.

I tilfelle vi setter ut visse deler av databehandlingen ("ordrebehandling"), forplikter vi kontraktsmessig databehandlere til kun å bruke personopplysninger i samsvar med kravene i databeskyttelseslovene og for å sikre beskyttelsen av rettighetene til den berørte personen.

En dataoverføring til organer eller personer utenfor EU utenfor tilfellet nevnt i denne erklæringen i punkt 4 finner ikke sted og er ikke planlagt.  

 

8 Personvernombud

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om databeskyttelse, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlige:
Mario Dieringer, Geleitstr. 66a, 63067 Offenbach, info@treesofmemory.com

9 serverloggfiler

Tilbyderen av sidene samler og lagrer automatisk informasjon i såkalte serverloggfiler, som din nettleser automatisk overfører til oss. Disse er:

 

Nettlesertype/ nettleserversjon

operativsystem som brukes

Henvisnings-URL

Vertsnavnet til datamaskinen som får tilgang

Tidspunkt for serverforespørsel

 

Disse dataene kan ikke tildeles bestemte personer. Disse dataene er ikke slått sammen med andre datakilder. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere disse dataene i etterkant hvis vi blir oppmerksomme på spesifikke indikasjoner på ulovlig bruk.

 

10 Databeskyttelseserklæring for bruk av Facebook-plugins (Like-knapp)

Plugins fra det sosiale nettverket Facebook, leverandøren Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, er integrert på nettstedet vårt. Du kan kjenne igjen Facebook-pluginene på Facebook-logoen eller "Like-knappen" ("Jeg liker") på siden vår. Du finner en oversikt over Facebook-plugins her: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

 

Når du besøker sidene våre opprettes det en direkte forbindelse mellom nettleseren din og Facebook-serveren via plugin. Facebook mottar informasjonen om at du har besøkt siden vår med din IP-adresse. Hvis du klikker på Facebook «Liker»-knappen mens du er logget inn på Facebook-kontoen din, kan du koble innholdet på sidene våre til din Facebook-profil. Dette gjør at Facebook kan knytte besøket ditt til nettstedet vårt med brukerkontoen din. Vi gjør oppmerksom på at vi som leverandør av sidene ikke har noen kunnskap om innholdet i dataene som overføres eller hvordan de brukes av Facebook. Du finner mer informasjon om dette i Facebooks personvernerklæring på http://de-de.facebook.com/policy.php.

 

Hvis du ikke vil at Facebook skal kunne knytte besøket ditt til nettstedet vårt med din Facebook-brukerkonto, vennligst logg ut av Facebook-brukerkontoen din.

 

 

11 Databeskyttelseserklæring for bruk av Twitter

Funksjoner til Twitter-tjenesten er integrert på nettsidene våre. Disse funksjonene tilbys av Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Ved å bruke Twitter og «Re-Tweet»-funksjonen blir nettsidene du besøker knyttet til din Twitter-konto og gjort kjent for andre brukere. Disse dataene overføres også til Twitter. Vi vil gjøre oppmerksom på at vi som leverandør av sidene ikke har kjennskap til innholdet i dataene som overføres eller hvordan de brukes av Twitter. For mer informasjon, se Twitters personvernerklæring på http://twitter.com/privacy.

 

Du kan endre personverninnstillingene dine på Twitter i kontoinnstillingene på http://twitter.com/account/settings.

 

 

12 Databeskyttelseserklæring for bruk av Google +1

Sidene våre bruker funksjoner fra Google +1. Leverandøren er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.

 

Innsamling og avsløring av informasjon: Du kan bruke Google +1-knappen for å publisere informasjon over hele verden. Du og andre brukere mottar personlig tilpasset innhold fra Google og partnerne våre via Google +1-knappen. Google lagrer både informasjonen du ga +1 til innhold og informasjon om siden du så på da du klikket +1. Din +1 kan vises som et varsel sammen med profilnavnet og bildet ditt i Google-tjenester, for eksempel i søkeresultater eller i Google-profilen din, eller andre steder på nettsteder og annonser på Internett.

 

Google registrerer informasjon om +1-aktivitetene dine for å forbedre Google-tjenester for deg og andre. For å kunne bruke Google +1-knappen trenger du en globalt synlig, offentlig Google-profil som minst må inneholde navnet som er valgt for profilen. Dette navnet brukes i alle Google-tjenester. I noen tilfeller kan dette navnet også erstatte et annet navn du brukte da du delte innhold via Google-kontoen din. Identiteten til Google-profilen din kan vises til brukere som kjenner e-postadressen din eller har annen identifiserende informasjon om deg.

 

Bruk av informasjonen som samles inn: I tillegg til formålene som er forklart ovenfor, vil informasjonen du oppgir bli brukt i samsvar med gjeldende Googles databeskyttelsesforskrifter. Google kan publisere samlet statistikk om brukernes +1-aktivitet eller gi dem videre til brukere og partnere, for eksempel utgivere, annonsører eller tilknyttede nettsteder.

 

 

13 Databeskyttelseserklæring for bruk av Instagram

Funksjoner til Instagram-tjenesten er integrert på nettstedet vårt. Disse funksjonene tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Hvis du er logget på Instagram-kontoen din, kan du klikke på Instagram-knappen for å koble innholdet på sidene våre til Instagram-profilen din. Dette gjør at Instagram kan knytte besøket ditt til nettstedet vårt med brukerkontoen din. Vi vil gjøre oppmerksom på at vi som leverandør av sidene ikke har kjennskap til innholdet i de overførte dataene eller hvordan de brukes av Instagram.

 

For mer informasjon, se Instagrams personvernpolicy: http://instagram.com/about/legal/privacy/

 

14 Databeskyttelseserklæring for bruk av LinkedIn

Vår nettside bruker funksjoner i LinkedIn-nettverket. Leverandøren er LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA. Hver gang en av sidene våre som inneholder LinkedIn-funksjoner åpnes, opprettes en tilkobling til LinkedIn-servere. LinkedIn får beskjed om at du har besøkt nettsiden vår med din IP-adresse. Hvis du klikker på LinkedIns "Anbefal"-knapp og er logget inn på din LinkedIn-konto, kan LinkedIn tilordne besøket på nettstedet vårt til deg og din brukerkonto. Vi vil påpeke at som leverandør av sidene har vi ingen kunnskap om innholdet i dataene som overføres eller hvordan de brukes av LinkedIn.

 

For mer informasjon, se LinkedIns personvernerklæring på: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

15 Databeskyttelseserklæring for bruk av Xing

Vår nettside bruker funksjoner til XING-nettverket. Leverandøren er XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland. Hver gang en av sidene våre som inneholder Xing-funksjoner blir kalt opp, opprettes en forbindelse til Xing-serverne. Så vidt vi vet lagres ingen personopplysninger. Spesielt blir ingen IP-adresser lagret eller bruksatferd blir evaluert.

 

Ytterligere informasjon om databeskyttelse og Xing Share-knappen finner du i Xings databeskyttelseserklæring på https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

 

16 Personvernerklæring for bruk av Tumblr

Sidene våre bruker knapper fra Tumblr-tjenesten. Leverandøren er Tumblr, Inc., 35 East 21st St, 10th Floor, New York, NY 10010, USA. Disse knappene lar deg dele et innlegg eller en side på Tumblr eller følge leverandøren på Tumblr. Hvis du ringer opp en av nettsidene våre med en Tumblr-knapp, oppretter nettleseren en direkte forbindelse med Tumblr-serverne. Vi har ingen kontroll over mengden data som Tumblr samler inn og overfører ved hjelp av denne plugin. I henhold til gjeldende status, blir IP-adressen til brukeren og URL-en til den respektive nettsiden overført.

 

For mer informasjon, se Tumblrs personvernerklæring på http://www.tumblr.com/policy/de/privacy.

 

 

17 Databeskyttelseserklæring for bruk av YouTube

Nettstedet vårt bruker plugins fra det Google-drevne YouTube-nettstedet. Nettstedets operatør er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Hvis du besøker en av sidene våre utstyrt med en YouTube-plugin, vil en tilkobling til YouTube-serverne opprettes. YouTube-serveren informeres om hvilke av sidene våre du har besøkt.

 

Hvis du er logget på YouTube-kontoen din, lar du YouTube tilordne surfeatferden din direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved å logge ut av YouTube-kontoen din.

 

Ytterligere informasjon om håndtering av brukerdata finnes i YouTubes databeskyttelseserklæring på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

 

 

18 Innvendinger mot reklame-e-poster

Vi motsetter oss herved bruk av kontaktdata publisert som en del av forpliktelsen til å sende uønsket reklame- og informasjonsmateriell. Nettstedets operatører forbeholder seg uttrykkelig retten til å ta rettslige skritt i tilfelle det sendes uønsket reklame, for eksempel spam-e-post.

 

 

19 tilknyttede sporingsinformasjonskapsler

affilinet plasserer en informasjonskapsel på kundens (besøkendes) datamaskin for å sikre at salg og/eller kundeemner registreres riktig. Denne informasjonskapselen er satt av domenet partners.webmaster-plan.com eller banners.webmasterplan.com.

Denne informasjonskapselen samsvarer med gjeldende retningslinjer for databeskyttelse. Informasjonskapslene som brukes av affilinet er akseptert i standardinnstillingen til nettleseren. Hvis du ikke vil at disse informasjonskapslene skal lagres, vennligst deaktiver aksepten av informasjonskapsler fra de relevante domenene i nettleseren din.

affilinet-sporingsinformasjonskapsler lagrer ingen personopplysninger, kun ID-en til mellompartneren og serienummeret til reklamematerialet (banner, tekstlenke eller lignende) som den besøkende klikker på, og som kreves for betalingsbehandling. Når en transaksjon er avsluttet, brukes partner-ID for å kunne fordele provisjonen som skal betales til formidlingspartneren. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for detaljer.

bottom of page